Vés al contingut

Dewey. El gatet de biblioteca que ha commogut el món. Vicky Myron amb Brett Witter.

14 Octubre 2009

Com em podia resisitir a llegir un llibre sobre el gat d’una biblioteca? La meva companya, me l’ha deixat molt amablement.

Myron, Vicky; Witter, Brett. Dewey. El gat de biblioteca que ha commogut el món. Barcelona: Ara llibres, 2009. Un dia, en una biblioteca pública del centre dels Estats Units es troben un gatet mig congelat a la bústia de retorn de préstecs (no ho agafeu per costum, si us plau) i decideixen adoptar-lo. A partir d’aquí el llibre explica la història del gatet, de la biblioteca i de la bibliotecària, que pel que sembla és ben certa. La idea em sembla genial, però el llibre ha estat decebedor. L’estil és sonso i a més, el llibre agafa un to més sentimental del que fins i tot jo sóc capaç d’empassar-me, però això sí, sembla un llibre honest.

Suposo que m’és difícil compartir la manera de veure el món d’una bibliotecària d’Iowa i, la veritat, m’estranya que se n’hagin venut tants exemplars. Suposo que totes les bibliotecàries del món amants dels gats se’n deuen haver comprat un. Ningú ha pensat mai a estudiar què fa que les biblioteques i els gats vagin tant lligats?

Per cert, que L’illa dels llibres està buscant el Dewey català, la Ruda hi participa, aviam si algú la troba! Per cert, enlloc de Dewey aquí li hauriem de dir Catmarc? o LEMAC?

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: